Home

Op de achtergrond van deze site ziet u me ouderwets baggeren bij het onderhoud van een Boskoopse hout- of windakker. Cultuurhistorie en natuur gaan hier hand in hand. Op deze site maakt u kennis met mij.

Wie ben ik?

Foto van Ivo ten Hagen
Ivo ten Hagen

In mijn trainingen laat ik zien dat een mens niet één iets is zoals zakenman of trainer, maar veel meer. Zo ben ik ook wethouder, coach, adviseur, echtgenoot, vader, crossfitter, kok en zo heeft ieder mens vele gezichten.

Bij coachingstrajecten ben ik analytisch en conceptueel en tegelijkertijd resultaatgericht en verbindend. Een team kan het best functioneren als ze achter dezelfde doelen staan en zichzelf en elkaar voldoende kennen. Dat kan alleen in een setting van vertrouwen in integriteit.

Ervaringen

Inmiddels heb ik ruim 28 jaar ervaring in de lokale en provinciale politiek, 12 jaar ervaring in de informatietechnologie en een groene, technische opleiding aan de Rijks Hogere School voor Tuin- en Landschapsinrichting, richting civiele en cultuurtechniek. Vanuit deze functies ben ik actief geweest als bestuurder en toezichthouder bij regionale organisaties. Vanaf 2000 geef ik trainingen op het gebied van professionele vaardigheden en coach ik personen en teams.